Devolution Events

Devolution Events is een samenwerking van 4 vrienden die zelf allemaal erg van muziek houden en uiteraard ook graag een feestje organiseren. De naam Devolution Events komt voort uit het feit dat de feesten die ze organiseren vaak een klassiek thema hebben, als het ware gaan ze terug in de tijd, vandaar.. Devolution.

organisatie: devolution events

De samenwerking bleek een ultieme combinatie want iedereen had zijn connecties en specialiteiten om van That 90's Party een groot succes te maken! Ze organiseren niet alleen zelf feesten, maar ze werken ook samen met anderen en worden geboekt voor verschillende feesten. Verder staan ze altijd open voor nieuwe ideeën en feesten.


Het team

foto Kevin foto Kevin foto Kevin foto Kevin

Kevin
Kevin is de ene helft van het DJ duo Penottie Sandwich. Hij draait het liefst dance, pop en zo nu en dan hip-hop en R&B, maar is ook aardig thuis in de Techhouse en Techno. Hij vindt het moeilijk om zijn favoriete 90's nummers te kiezen, maar als hij dan toch een top 3 moet samenstellen gaat hij voor Wamdue Project met King of My Castle, Bitter Sweet Symphony van The Verve en Live met I Alone. Maar er moet wel bij vermeld worden dat hij nog zo veel andere mooie nummertjes er bij zou kunnen zetten. Tijdens een avond stappen of draaien drinkt hij het liefst een Jameson: "Straight up, NO ROCKS!"

Lees meer..

Zijn mooiste herinnering uit de jaren negentig staat hem nog goed bij: "Dat was denk ik toch wel toen mijn eerste nichtje geboren werd en ik voor het eerst, en op vrij jonge leeftijd, oom werd." Als echte filmliefhebber vindt hij het lastig om zijn favoriete film uit de jaren 90 te kiezen, daarom is er een de gedeelde eerste plaats: Pulp Fiction/Good Will Hunting/The Matrix. Verder wil Kevin ooit nog een keer het diepe induiken en zwemmen met witte haaien. Wat hij het leukste vind aan That 90's Party is de relaxte sfeer. Geen optredens van oud-artiesten, maar de nadruk licht voor hem op de muziek van die tijd die gedraaid wordt. "Samen met de DJ's, de lichtshow en de ongedwongen sfeer waan je, je weer een beetje in de 90's zoals we hem zelf meemaakten in het weekend. Lekker op stap gaan in je bekende discotheek waar het altijd leuk was met lekkere muziek en leuke mensen."


foto Mart foto Mart foto Mart foto Mart

Mart a.k.a. M.rT
Als klein kind had Mart al een grote liefde voor muziek. Naar zelf wat instrumenten geprobeerd te hebben is hij tot de conclusie gekomen om toch maar te gaan genieten van andere muzikanten. Het liefst luistert hij naar de grootste hits uit de jaren negentig. Ook draait hij graag hits zoals 2Pac & Dr. Dre met California Love. Maar daar blijft het niet bij, bij de toppertjes horen ook nog Robin S. met Show me Love en met wat extra beats per minuut Charly Lownoise & Mental Theo met Wonderfull days. Mocht hij zelf een avondje vrij zijn kijkt hij graag films uit de oude doos, zijn favoriete film komt namelijk ook uit de jaren negentig; Pulp Fiction, wat eigenlijk ook wel een van de beste films aller tijden is!

Lees meer..

Als Mart zelf aan het stappen is gaat zijn voorkeur uit naar de wat kleinere gezellige kroegjes met lekkere dansbare muziek en geniet hij daarbij het liefst van een lekker koud biertje. Wat als één van de mooiste momenten uit de jaren negentig wordt beschouwd door Mart was de wereldgoal van Dennis Bergkamp! Op het WK '98 tegen Argentinië, wat Nederland op 2-1 zette en daarmee de halve finale bereikte. De ultieme droom van Mart is om een wereldtour te maken met That 90's Party! Van Miami tot Ibiza met alle grote artiesten van toen en uiteraard zijn jullie allemaal welkom! Wat hij het leukste vind aan That 90's Party: "De toegankelijkheid en het verschillende publiek die samen gewoon lekker los gaan op de hits van vroegah!"


foto Ward foto Ward foto Ward foto Ward

WarD
Samen met Kevin vormt hij Penottie Sandwich, een rip-off van het duo Stereo Sandwich, die gelukkig de naamkeuze wel konden waarderen. Penottie Sandwich draait verschillende muziekstijlen, maar ze zijn het meest thuis in de 90's. Van de jaren negentig muziek draait hij het liefst house, pop en dance. En zijn favoriete hits uit de jaren 90 zijn sowieso Phats & Small met Turn Around, Scoop met Drop It en Kris Kross met Jump. Een goede film uit de jaren 90 blijft The Big Lebowski, een film die je kan blijven kijken! Je maakt WarD tijdens het feesten heel erg blij met een bruine rum met sprite: "Zeer lekker en een verfrissende aanrader!"

Lees meer..

De mooiste herinnering aan de jaren 90 zijn de vaste telefoonnummers, die hij nog steeds uit zijn hoofd kent. Geen mobiele telefoons en goed plannen om wat af te spreken. Ward zou graag eens een poosje(zolang het leuk blijft!) Robinson Crusoe stijl op een tropisch eiland willen verblijven: "iedere dag weer een uitdaging om te overleven terwijl je iedere dag met volle teugen geniet!" Het leukst aan That 90's Party vindt hij dat er zoveel mensen het zo naar hun zin hebben en ze zullen dan ook altijd hun best blijven doen om er een tof feest van te maken! Dat iedereen telkens weer uit zijn dak gaat op alle hits die voorbij komen vindt hij helemaal geweldig en dat maakt het de moeite waard om That 90's Party te organiseren.


Vrijwilligers
Geen That 90's Party zonder enthousiaste vrijwilligers! Dankzij hun is onze party uitgegroeid tot een begrip in de stad Groningen. Om te beginnen de fotografen, Peter en Ömer, die vanaf dag 1 de mooiste plaatjes schieten. Dankzij Jan Nico hebben wij een super dikke website, die altijd actueel wordt gehouden. Voor de videobeelden kunnen we altijd een beroep doen op de creatieve talenten van Mitch. Last but not least zijn we ook dankbaar voor de hand- en spandiensten van Jop, Pim, Rob en Wesley! Bedankt jongens!